Sanitair

Sanitair

Uw partner bij voorkeur voor totale van uw badkamer of douche, met meer dan 20 jaar ervaring en gebruikmakend van hoogwaardige A-produkten uit de sanitaire wereld. Onze ervaren vakmensen gebruiken dagelijks de allernieuwste technieken en geven badkamers een tweede leven.

Badkamerrenovaties

We zagen het vaak genoeg bij onze klanten. Ze werden ongelukkig van hun verouderde badkamer, toch de plek waar een mens een groot deel van z’n leven in doorbrengt. En dat begint te knagen. Een badkamer dient om tot rust te komen, niet om je te ergeren.

Toen ging er bij ons een belletje rinkelen, we besloten onze kennis uit te breiden naar badkamerrenovaties. Samen met jou toveren we je oude badkamer om tot een ware droombadkamer waar u iedere dag volledig tot rust kan komen.

Sanitaire installatie

Wanneer wij spreken over santair bedoelen wij het het geheel van de badkamermeubels, aanvoer- en afvoerleidingen en waterzuivering. Als we alle eenheden goed op elkaar afstemmen krijgen we niet alleen een mooie badkamer maar ook een functionele, comfortabele ruimte waarin we optimaal kunnen genieten en ontspannen. 

Bij al deze zaken kan Divepco u verder helpen.

Herstellingen sanitair

Het kan gebeuren, u wil het toilet kuisen en de bril hangt los. Hij schuift uit uw handen en breekt. Of die ene kraan blijft lekken en u denkt enkel nog aan de invloed ervan op de waterfactuur. Terecht trouwens, want een lekkende kraan verliest meer water dan u denkt !

En dan zwijgen we nog over het ongemak dat het geluid van die lekkende kraan of een toilet zonder wc-bril met zich meebrengt.